Home

De coaching van Sfondare gaat veel verder dan alleen trainingen. De coach is actief betrokken bij zijn cliënt, observeert, communiceert en denkt mee terwijl ze samen aan het werk zijn. De focus ligt op het begrijpen van de huidige situatie, het identificeren van ontwikkelingen en het ontwikkelen van communicatieve en beleidsmatige strategieën om hierop in te spelen.

Het doel van elk coachingstraject is dat de gecoachte zo snel mogelijk bruikbare tools en inzichten verwerft die hem gedurende zijn hele carrière van pas zullen komen. Daarom begint elke coaching met het meten van de startpositie, zodat de voortgang van de gecoachte goed zichtbaar is. Het streven van de coach is om zichzelf snel overbodig te maken en ervoor te zorgen dat niemand zich ongemakkelijk voelt door zijn aanwezigheid tijdens de coachingssessies.

Pieter Meulman is een ODC-coach. ODC (Odin Development Compass) is een analytische benadering om mensen en hun gedrag te begrijpen, om zo zowel kwaliteiten als blokkades inzichtelijk te maken. Dit stelt een ODC-coach in staat om snel resultaten te boeken.