Home

Bij Sfondare begrijpen we dat u inhoudelijk goed weet wat u wilt bereiken, maar dat het in de praktijk soms minder goed lukt. Daarom bieden wij communicatie- en mediatrainingen om u te helpen uw doelen beter te realiseren. Onze trainingen zijn gericht op situaties die sterk lijken op uw dagelijkse werkelijkheid, zodat u zelfverzekerder kunt opereren wanneer het er echt op aankomt. We creëren een veilige en vertrouwelijke setting waarin deelnemers uit hun comfortzone worden gehaald en effectief worden getraind. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen om succesvol te communiceren en uw doelen te behalen. 

Mediatraining 

Gespannenheid tijdens interviews kan ervoor zorgen dat je onbedoeld meegaat in de vraagstelling van de journalist en jezelf op camera het tegenovergestelde hoort beweren van wat je eigenlijk wilde zeggen. Bij Sfondare bieden we moderne trainingen om dit te voorkomen en de technieken van journalisten in jouw voordeel te gebruiken. Leer kalm te blijven, je boodschap effectief over te brengen en anticiperen op journalistieke methoden. Neem contact op en ontdek hoe onze trainingen je helpen zelfverzekerd te communiceren, zelfs onder druk.

Debattechnieken

Het is altijd belangrijk om ’the hearts and minds’ van je tegenstanders te proberen te winnen, maar het kan handig zijn om getraind te zijn in het effectief opbouwen en presenteren van je argumenten. Met een overtuigend betoog en scherpe, pakkende antwoorden zet je de eerste stappen richting een succesvol debat. Bij Sfondare bieden we moderne trainingen die je helpen bij het verfijnen van je debatvaardigheden. Leer hoe je je argumenten krachtig kunt overbrengen en slimme, snedige antwoorden kunt geven. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze trainingen je kunnen helpen om te excelleren in debatten.

Presentatietechnieken 

Het spreken voor een publiek is een vaardigheid die steeds beter wordt naarmate je meer oefent. Door middel van doelgerichte training kun je jouw presentatietechnieken perfectioneren en transformeren in een succesvolle spreker.

Gesprekstechnieken

Hoe je een gesprek structureert en welke woorden je wel of juist niet moet gebruiken, zijn essentiële aspecten van effectieve gesprekstechnieken. Aangezien er verschillende soorten gesprekken zijn, is het belangrijk om te weten hoe je een gesprek doelgericht kunt aanpakken. Het volgen van een training kan een waardevolle overweging zijn om je gespreksvaardigheden te verbeteren.

Onderhandelen

Een succesvolle onderhandeling wordt bereikt wanneer beide partijen evenredig tevreden zijn, met een klein vleugje ontevredenheid. Hoe kunt u ervoor zorgen dat de onderhandelingen dit eindpunt bereiken?

Mediationtechnieken

De essentiële vraag in mediation is: Hoe zou u de zaak op een redelijke manier willen oplossen als u in de schoenen van de andere partij stond? Het klinkt eenvoudig, maar het daadwerkelijk in de praktijk brengen ervan kan buitengewoon uitdagend zijn. Sfondare biedt ondersteuning bij dit proces.

Storytelling en framing

Er bestaan talloze perspectieven en benaderingen om dezelfde informatie over te brengen aan uw doelgroepen. Elk van deze methoden en invalshoeken heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Het volgen van een training kan u bijstaan bij het verkennen van deze mogelijkheden